Over KimmanParts

KIMMAN Amsterdam & Haarlem levert Jaguar, Land Rover, en Range Rover onderdelen, accessoires en gadgets. Wij zijn ongetwijfeld DE Jaguar en Land Rover online shop van Nederland, en ver daarbuiten. 

Naast het leveren van de auto’s, specialiseren wij ons ook in het leveren van de kleine delen. Zo leveren wij van Jaguar en Land Rover zelf, alle gadgets, kleding, accessoires, modelauto’s, en meer. Allen uit voorraad, of speciaal op aanvraag. Wij bieden onze klanten graag een ruime keuze. Daarom leveren wij ook een specifieke selectie van andere merk producten.

Tevens is Kimman ook officieel leverancier van MecaTech, en Startech producten. Voor specifieke aanvragen, kunt u ons direct mailen via onderstaand adres. 

Het bedrijf Kimman B.V. is een groep dat bestaat sinds 1884. Wat begon bij koetsen, is uitgelopen tot het leveren van de exclusieve merken Jaguar en Land Rover. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en Haarlem. Vind onze locatie bij ‘’contact’’. Alle producten op de webshop zijn dus ook op aanvraag, af te halen bij een van onze locaties.

 

Openingstijden :

Maandag - Vrijdag : 8:00 tot 16:45

Zaterdag - Zondag : Gesloten

Top